De beste måtene å bære penger

Reisende virkelig trenger å arbeide ut måter for gjennomføring penger utenlands å komfortabelt lette deres reiseutgifter. Det finnes en rekke måter å gjøre det, og hver har sitt sett med fordeler og ulemper. En trenger bare å veie alternativene og gjøre et godt valg for å bære nok penger på en sikker måte. De beste måtene å bære penger utenlands inkluderer:

Reisekort

I likhet med forhåndsbetalte Forex kort, reisekort gi en trygg og praktisk metode for å ha kontanter i lokal valuta. Alt du trenger å gjøre er å nærme din bank for utenlandsk valuta i utlandet. Hvis du har brukt en minibank kort før, ville du ikke ha noen problemer med å bruke en reisekort. Den eneste forskjellen er kanskje at balansen vises i utenlandsk valuta.

Den gode ting om en reise kort er at når du har satt inn beløpet, kan du få en anstendig valutakurs som saldoen forblir uendret på grunn av eventuelle svingninger i valuta. Den dårlige ting, er imidlertid at din reisekort ikke kan fungere overalt. Så før du får en, bare sørg for at den har dekning i stedet du reiser til.

Kredittkort

kreditkarte 500x260Kredittkort er en favoritt for de fleste, og gi essensiell opp igjen når det trengs. Kredittkort fungerer som et levedyktig alternativ i de fleste land, er alt du trenger å gjøre er å spørre på hotellet du bor på eller stedet du ønsker å handle fra hvis de godtar kredittkort.

Den gode ting om kredittkort er at alle kjøp du gjør å bruke et kredittkort utveksles på interkursen, som er den beste mulige hastigheten du kan få. To anbefalte kredittkort er Visa-kort og Master-kort. Se etter kredittkort som ikke belaster ingen utenlandske transaksjonsgebyrer å spare opp penger. Den dårlige ting om kredittkort er at det er sjanser for kortene blir stjålet, og du taper penger på grunn av identitetstyveri.

Debetkort

En av de enkleste måtene å få penger i lokal valuta er gjennom bruk av debetkort. Med minibanker tilgjengelig i store byer rundt om i verden, og selv på flyplassene, kan du enkelt få penger etter behov og nytte av interkursen også. Hvis du har brukt et vanlig debetkort for en stund, kan det komme godt med og hindre bryderiet med å få et nytt reisekort.

Den gode ting om debetkort er at de er i stor grad praktisk å bruke og bære rundt. Imidlertid er det dårlig ting om dem som du kan være gjenstand for en rekke avgifter når du bruker dem, for eksempel utenlandsk ATM avgifter og valuta avgifter. Hvis du mister din debetkort, trenger du ikke har den samme beskyttelse og kan bli offer for identitetstyveri som kan koste deg mye i form av uautoriserte kostnader.

Reisesjekker / Sjekker 

reisecheck 500x260Long populær metode, har reisesjekker vært brukt av folk for lenge til å sende penger til utlandet. På grunn av sin strenge tilnærming til penger og mangel på bruk i de fleste steder, er reisesjekker å bli foreldet nå. Selv om det ikke anbefales på grunn av manglende aksept og enkel konvertering til penger på de fleste steder, de fungerer best for nøds backup og kan være et sikkert alternativ måte å få penger i tøffe situasjoner som ikke er i stand til å finne en fungerende ATM.

Den gode ting om reisesjekker er at de gir mer sikkerhet enn hard cash. Du kan enkelt erstatte sjekken meste innen 24 timer i tilfelle det er feilplassert. Den dårlige ting om reisesjekker er at det er svært vanskelig å finne en kjøpmann som aksepterer dem. Men de tilby deg en gunstig utveksling ligner på inter valutakurs.

Cash

Alle de ovennevnte metoder kan gi store medier for å bære penger i utlandet, men absolutt ingenting slår kontanter. Det kan ikke være et trygt medium for å melde deg på, men å ha litt kontanter på deg til enhver tid er et must. Cash er lett akseptert overalt, og hjelpe deg å holde av noen vanskelige situasjoner, for eksempel når noen av kortene dine ikke er akseptert.