Oslo Lufthavn

Oversikt

Oslo Lufthavn (IATA-kode: OSL) betjener hovedstaden i Norge og prosesser nesten 23 millioner passasjerer hvert år til nasjonale og internasjonale destinasjoner. Antall passasjerer ved Oslo Lufthavn som en destinasjon eller layover gjør fasiliteter nummer sytten på listen over travleste flyplassene i Europa. To rullebaner og en passasjerterminal ligger ved Oslo Lufthavn.

Brief History

Oslo Lufthavn har hatt en omfattende historie – under andre verdenskrig, Nazi-regimet tok flyplassen og brukte den som en flyplass for Luftwaffe. I dag forbinder Oslo Airport passasjerer til over 140 reisemål over hele landet og internasjonalt, i tillegg til å gi charter tjenester.

Fasiliteter

oslo airport facility 500x260Passasjerer som går gjennom Oslo Lufthavn har en rekke fasiliteter og tjenester tilgjengelige, inkludert taxfree-butikker i avgangshallen og ulike kafeer, butikker og restauranter over hele hovedterminalen. Mange av funnet i ankomst og avgangshallen butikkene er åpne døgnet rundt. Ligger rundt terminalen og synlig merket er passasjerinformasjonskontorer og datamaskin stasjoner som tilbyr Internett-tilgang.

Bilutleie

Passasjerer vil finne mange største leiebil selskapene i terminalen i ankomsthallen, som ligger i nærheten av jernbanestasjonen. Skiltene er lett å lese og direkte passasjerer gjennom terminalen til transportknutepunkt, der leiebiltjenester er plassert. Bilutleiefirmaer tilgjengelig inkluderer Sixt, Budget, Avis og Hertz. Sørg for å sammenligne priser og tilgjengelighet ved å besøke leiebil nettsteder: Goautos: Oslo, Osloleiebil.com/ –  Bilutleie i Oslo, Leiebilguiden.no: Oslo og Travellink.no/.

Avhengig av tid på året, bilutleie opplever høy etterspørsel. Unngå mangler en tilgjengelig kjøretøy ved forhåndsbestilling en leiebil gjennom nettstedet, eller ved å ringe en kundeservice linje. Ulike gjør, modeller og størrelser er tilgjengelig for å imøtekomme behov og budsjett. Bilutleie pulter er ikke åpen 24 timer i døgnet, så sørg for å gjøre de nødvendige reservasjoner i arbeidstiden.

Tilleggsinformasjon om Oslo Lufthavn ved å besøke deres hjemmeside på http://www.osl.no/en/osl , eller ved å kontakte flyplassen på telefon +47 64 81 20 00.Oslo Airport ligger ved Edvard Munchs veg, 2061 Gardermoen, Norge.