Surfers Paradise: Garantert store bølger

Etter å ha surfet i Costa Rica, Bahamas, Irland og Norge, har følelsen alltid vært den samme, det bringer deg nærmere naturen mer enn noe annet. Det bølge av energi når man padler ut i havet, bare venter på å ta tak i sjansen til å gå av på en perfekt A-frame. Adrenalinet begynner å pumpe som en 7-fots bølge tilnærminger, til alt mens du padler hardt fange som monster. Følelsen av å ri bølgen er en utrolig opplevelse.

En stor surfing byen er en kombinasjon av konsistente bølger, innbydende innkvartering, vennlig lokalbefolkning, og en morsom aktiviteter og uteliv. Populære surfere har reist verden leter etter beste surfe stedene, så her er en oversikt over de 7 mest populære surfe byene.

Hanalei, Kauai, Hawaii

Hanalei byen Hawaii har et mangfold av surfing flekker, fra nybegynner nivå til reef pauser. Hanalei har en rekke stilige alpinanlegg, men ferieleieinntekter anbefales hvis du ønsker å oppleve byen. Den beste tiden å surfe her er fra oktober til mars.

Hanalei er også kjent for sin sjømat som for sin tursted i Napali Coast State Park. Du bør også vite at respekt er et viktig begrep i surfing oppstillinger over Hawaii. Hvis du tar en god holdning og et smil, vil du få det samme i retur.

Tofino, British Columbia


Tofino, British Columbia, er en av de surfiest byene i Nord-Amerika, og er en av de vakreste stedene på Vancouver Island. Alle strendene er nybegynner vennlig. Den beste tiden å besøke Tofino er mars til september. Største bølgene er rapportert i vinter. Du kan sjekke ut Storm Surf Shop for noen av dine surfebehov. The Long Beach Lodge er den beste i byen. Restauranten SoBo er en må-besøk, som alt på menyen er rett og slett fantastisk! Også rundt 50 hvaler bo i nærheten av kysten av Vancouver Island, så gjerne gå hvalsafari!

Taghazout, Marokko

Taghazout, Marokko, er en surfeparadiset. Det ligger midt i en lang kystlinje og mottar kraftige bølger, perfekt for alle spenningssøkende der ute. Bølgene har god form og rikelig med kraft. Denne surfe sted; derimot, er mer egnet for proffene. Nybegynnere bør starte på strender som Panorama. Det beste med dette stedet er at bølgene er konsistent hele året. Maroc Taghazout Villa er en surfing klubbhus og en leverandør for alt du vil gjøre i Taghazout. Ikke glem å unne deg en hammam, en lokal tyrkisk stil dampbad. Marokko er i utgangspunktet et ørkenområde, er nødvendig 4WD og masse vann.

Bundoran, Irland

surf irland 500x260Irland bør være på bøtte liste over hver surferen. Bundoran er en by med mange sider og den virkelige Bundoran kan bare bli funnet ved hjelp av lokalbefolkningen. Spør lokalbefolkningen om de omkringliggende skjær og strender. Den beste tiden av året å besøke er fra september til november. The Bridge Bar   er en må-besøk, som det er et flott sted å møte lokalbefolkningen.Du kan bo på Bundoran Surf Co og velge en sjøutsikt, vil du ikke angre. Du kan også møte andre surfere og planlegge turer.

Florianópolis, Brasil

Brasil er klar til å bli den neste store episenter global surfe kultur. 42 forskjellige strender i alt, til en rekke strender velge mellom, fra nybegynner-vennlig til tyngre November til februar er en flott tid å besøke Florianopolis.Vår anbefalte restaurant er Cirrus, som serverer et flott hjem stil buffet, og om natten ikke glem å besøke Confraria Club som er en lokal sted for omreisende DJer. Enkelt leie en villa eller strand hus rundt i byen.

Byron Bay, Australia

Byron Bay skiller seg ut i et helt kontinent av surfe byene – størst surfing nasjon i verden. Byron er en by som favoriserer live band. Byens viktigste bølge, Pass, plass til alle nivå av surfere. Den beste tiden å besøke ville være juni til september.  Italiensk på Pacific   er en flott restaurant for å spise på.Sjekk ut surfe fra rommet ditt på beach hotel.

Nosara, Costa Rica

I en bølge-rikt land, står Nosara ut som surf byen. Det er en bølge rikt land, varmt vann, vennlig lokalbefolkning, og endeløse strender. Nosara tilbyr den type livsstil som de fleste surfere bare kan drømme om. Costa Rica har to sesonger – tørr og regnfull. Men bølgene er bra å surfe hele året. Bare tre minutter fra stranden,   Casa Tucan   tilbyr stor lokal sjømat.Harmony Hotellet tilbyr en stor full spa-opplevelse.